Hygien- och allergenseminarium i Göteborg 23–24:e april

20 mars, 2015
av SVEA Miljö & Hygien

Vår hygien- och allergenexpert Linda Johansson föreläser på det populära utbildningsseminariet som vår samarbetspartner Food-Diagnostics arrangerar i Göteborg under två dagar, 23-24 april 2015.

hygienseminarium-2015_smallSeminariet är skräddarsytt för alla som är intresserade av livsmedelshygien och allergener och riktar sig till hygien- och kvalitetschefer, livsmedelsinspektörer, kökschefer, konsulter och alla andra som arbetar med allergen- och hygienfrågor.
Föreläsarna är handplockade från olika branscher för att passa de flesta verksamheter.

Målet är att du ska få en överblick över vad allergener är och vilken utrustning som används för att övervaka och styra. Kvalitetstillsyn innebär också noggrann hygientillsyn och att verifiering av rengöring sker kontinuerligt.

Seminariet/utbildningen är begränsat till 20 personer för att vi ska kunna få en bra diskussion mellan deltagare och föreläsare. Allergener och hygien är områden som alltid är aktuella. Snabba testmetoder utvecklas kontinuerligt och är fokusämnet.

Sista anmälningsdatum är 13 april.

Länk till program och anmälan