Välj att bli uppringd i vår växel så slipper du vänta på din tur, vi ringer upp under dagen och du slipper förlora tid! 0771 122 300

SKADEDJURSBEKÄMPNING, MATSÄKERHET OCH MILJÖTJÄNSTER

Vi hjälper dig oavsett om du är i behov av skadedjursbekämpning, konsultation inom matsäkerhet eller miljötjänster. Välkommen till Nomor!

Kontakta oss!

Nomor blir Rentokil

Amerikanska skadedjursföretaget Terminix, där svenska Nomor ingick, har köpts upp av brittiska Rentokil Initial. Rentokil är världens största företag inom skadedjursbekämpning vilket gör att Nomors kunder nu får tillgång till ett ökat utbud av tjänster, baserade på de senaste forskningsrönen. Med bibehållen kvalitet på service och lokal närvaro.  

En internationell storaffär inom skadedjursbranschen har genomförts där brittiska Rentokil Initial har förvärvat amerikanska Terminix, som svenska Nomor var en del av. Nu byter Nomor namn till Rentokil och blir en del av världens största företag inom skadedjursbekämpning.

– Att tillhöra världens största aktör inom skadedjurssanering innebär många fördelar. Dels får vi ta del av branschens absoluta frontlinjeforskning med all teknik och kunskap den genererar, dels får vi möjlighet att bredda vårt utbud av tjänster, där vi känner att våra varumärken kan ge styrka åt varandra, säger Stefan Ivarsson, vd på Rentokil Sverige.  

Rentokil har funnits i Sverige sedan 1968 men växer nu avsevärt i storlek genom förvärvet.

Nomors 27 lokalkontor över hela landet gör att Rentokil nu blir rikstäckande och en av de dominerande aktörerna på marknaden. Fokus ligger ­– och kommer fortsatt ligga på – skadedjur, matsäkerhet och miljö.

– Affären kommer inte förändra vilka Nomor är. Även om vi nu blir störst i världen kommer vi fortsatt att vara serviceföretaget med den lokala närvaron som våra beställare känner igen. Skillnaden är att vi genom uppköpet är rustade att ta större marknadsandelar i Sverige, säger Stefan.  

Sammanslagningen påverkar varken Nomors eller Rentokils befintliga kund- och leverantörsavtal. Även för de cirka 300 anställda löper verksamheten på som vanligt.

I koncernen Rentokil Initial ingår även Sweden Recycling, som utför saneringar inom tandvården, och växtinredningsföretaget Ambius.

 

Här finns några vanliga och återkommande frågor gällande sammanslagningen mellan Nomor och Rentokil. 

Skadedjurstjänster

Här finner du mer information om våra olika tjänster inom skadedjurskontroll.

Matsäkerhetstjänster

Vi hjälper verksamheter med egenkontrollprogram, hygienavtal och utbildningar.

Miljötjänster

Se vårt utbud av miljötjänster ‒ från provtagning till sanering och besiktning.

Skadeanmälan

Redan kund? Gör skadeanmälan här på webben ‒ dygnet runt!

Kontakt

Kontakta oss direkt här på webben eller per telefon. Välkommen!

Webbshop

Fynda bland våra utvalda produkter mot skadedjur för bostad och trädgård!

"Vi ska uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag"

Så lyder vår vision. Vi vill helt enkelt att ni ska få det där lilla extra som kund hos oss. I vår dagliga strävan mot maximal kundnöjdhet, har vi denna vision som ledmotiv. Blir inte du nöjd, är inte vi nöjda, så är det bara. Vi blickar ständigt framåt och nöjer oss inte med att vara näst bäst. Välkommen till Nomor!