SVEA Login (Glömt lösenordet?)

Lediga tjänster


Servicetekniker
till Kristianstad, Göteborg och Stockholm

Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu tre servicetekniker, en till Kristianstad, en till Göteborg och en till Stockholm.

Som servicetekniker hjälper du våra kunder med tjänster inom våra verksamhetsområden SVEA Skadedjurskontroll™, SVEA Hygiensäkring™ och SVEA Miljöprovtagning™.

Vi söker personer som  är engagerade, noggranna, självgående och flexibla samt är bra på att bygga och bibehålla goda relationer, då tjänsterna innebär mycket självständigt arbete ute på plats i verksamheterna.
Du ska gärna ha en naturvetenskaplig bakgrund samt kännedom om livsmedelshygien och skadedjur. Har du dessutom erfarenhet av miljöprovtagningar är detta meriterande. Du behöver ha grundläggande kunskap i och kunna använda Officepaketet.
Tjänsterna kan innebära tunga lyft så en god fysik behövs, körkort är ett krav.

För mer information om tjänsten som servicetekniker i Kristianstad kontakta leif.andreasson@sveamiljo.se och för tjänsterna i Göteborg och Stockholm kontakta carin.tilliander@sveamiljo.se

SAMTLIGA TJÄNSTER ÄR NU TILLSATTA

Utöver dessa aktuella tjänster är vi är intresserade av personer med rätt kompetens så välkommen att skicka in din öppna ansökan till oss på adress SVEA Miljö & Hygien AB, Gustavslund 13, 192 77 Sollentuna.